Фортуна


Уважаеми клиенти,

Магазин "Фортуна"  пледлага за времето от 01.02.2020г. до 14.02.2020г.

 -20%  отстъпка на бижута с естествени камъни!

 

 

Лидер в търговията с бижута в България

Бижута с непреходна красота

Фирма „Фортуна“ е производител на бижута от естествени култивирани перли и скъпоценни камъни в съчетание с благородни метали от злато и платина. Ще бъдете впечатлени  от разнообразието на  цветове, форми  и модели! Няма  да останат  незабелязани  и комплектите от  новите гравирани камъни – топази и аметисти!
Красивите и стойностни бижута винаги правят впечатление. Ювелирните творения на бижутерски магазини "Фортуна" са от скъпоценни камъни като брилянти, сапфири, рубини, изумруди или от полускъпоценните топаз, цитрин, аметист и други, които грабват окото на познавача с редките си големини и форми.
Цветните камъни са сила и страст за "Фортуна". В съчетание с интересен дизайн, 18 карата злато или платина, перфектна изработка, прецизен монтаж и различен шлайф, се превръщат в мечтани украшения - пръстени, брошки, обеци, колиета...
Впечатляващи са жълтите, бели и черни диаманти с рядка форма и големина в комбинация с платина и злато, а обсипаните с камъни пеперуди сякаш са кацнали само за миг и всеки момент ще отлетят.
Цветята тип Фаберже, направени изцяло от естествени камъни очароват с изящната си ръчна изработка.
А непреходната красота на камеята, вдъхновява бижутерите да предложат разнообразие от ръчно гравирани модели от сардоникс, слонова кост и корал. Дамските предложения включват обеци, пръстени и медальони, а мъжките - игли за вратовръзка, копчета за ръкавели и пръстени.
Може да изберете украшение от уникалната колекция с бели перли Акоя, перли Таити и редките жълти и цвят праскова перли, които привличат с големина и разнообразие.
В магазините на "Фортуна" може да поръчате годежен пръстен, сватбена халка и бижу по каталог, списание или модел, който е единствено във вашето въображение. Новите технологии позволяват да бъде прецизно изпълнен, с помощта на  дву- и триизмерно  моделиране с компютър и лазерна апаратура. Разбира се, при някои уникални бижута, както и преди два века, операциите се извършват ръчно.

Магазин „Фортуна“ се намира в централната част на булевард "Витоша". Изкушенията
тук са много и е възможно дори да се влюбите - в магазина или в някое бижу!

 

 

 

Заповядайте да разгледате новият ни демонстрационен магазин: http://fortuna-jewellery.com

 


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Фортуна