From M Event Design


Здравейте, ние сме Мария и Моника, двете сестри, които стоим зад името From M Event Design, а това е нашата история!

Казвам се Мария и ще ви разкажа за една приказка, която стана реалност. Ще ви върна много години назад, в деня на сватбата на нашата леля, който се оказа един от най-важните дни в моя живот. Бях на 4 г., но вече бях запленена от магичното усещане, което сватбената рокля, цветята и цялата атмосфера създадоха у мен. След този ден вече знаех, че искам да бъда с красива бяла рокля, танцувайки цяла нощ и влюбена в живота и мъжа до мен. Това се превърна в най-съкровеното ми желание, и докато растях и се променях, се променяше и то... всъщност само се добавяха още желания към него! На 15 години вече знаех, че искам да организирам и сбъдвам мечтаните сватби и любимите празници на хората. Това и започнах да правя още тогава: Изненади, подаръци и много приготовления за събитията на най-близките ми. Ако това го броим, значи вече имаме доста години опит в тази сфера ;)Нямаше как да се случи нещо друго, освен да порастна, и заедно с мен, да порастнат и мечтите ми.

Аз съм Моника и съм "по-малката" и нямаше как покрай сестра ми да не се влюбя в тази професия! Благодарни сме за това, което ни се случи и за пътя, който изминахме заедно, опитът, който натрупахме и хората, с които се срещнахме. Някак естествено дойде моментът, в който бяхме сигурни и готови... Дойде моментът, в който From M Event Design се случи!

Обичаме това, което правим и ще се радваме да сбъднем сватбата на вашите мечти!

Доверете ни се! Ще се видим и запознаем, ще си поговорим за красиви неща, и aко си допаднем, значи няма как да не се получи прекрасно!
Нямаме търпение да работим заедно!

Очаквамe ви:)