Milioni Baloni


…… Всичко започва с едно „ДА!“ -  простичко, но натоварено с обещание за начало, чисто и светло.
Началото на приключение, в което двама души поемат заедно ръка за ръка, в болест и здраве в богатство и бедност .......
А началото на това приключение е сватбата. Едно събитие, с което две влюбени души споделят своето щастие с близки и приятели.
Всяка булка си мечтае нейната сватба да бъде  незабравима и уникална!
Ние от  „Милиони балони“ ще помогнем това да се сбъдне, консултирайки Ви и изработвайки  вариант, който отговаря на Вашия стил  и очаквания.
Представете си,  как отваряйки вратите на сватбената зала, преминавате под арка от вплетени балони и цветя, гостите Ви посрещат от масите, украсени с букети от балони в различни размери и тематични цветове, а защо пък не и щамповани с Вашите инициали. Голямо сърце от балони, символ на любовта, грее на Вашата масата. Закачливи балони танцуват около дансинга и радват гостите Ви.  А какво мислите за зашеметяващия ефект и буря от емоции, които ще Ви донесат многоцветните светещи балони, когато ги пуснете с Вашите гости в нощното небе?
И благодарение на дългогодишния ни професионален опит, всичко това ние  можем да Ви го предложим, гарантирайки високото качество на продуктите, с които работим.
Разнообразието от видове балони, модели и цветове може да разгледате в нашия Каталог, което ни дава възможност да Ви предложим различни и оригинални варианти на Декорация с балони .
Заповядайте на нашата Галерия!

Заповядайте, доверете се на нашите професионализъм, креативност и въображение, за да сбъднем Вашата мечтана сватбена украса.


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Milioni Baloni