ФОЙЕРВЕРКИ ТОРНАДО


Експлозия от красота!

Сватба! Колко малка думичка, а каква емоция и енергия носи. Често се асоциира с приказка, а какво има във всяка приказка? – Щастлив край с фойерверки. Именно! А ние от Фойерверки Торнадо Ви предлагаме фойерверк-шоу, синхронизирано с музика. Какъв по-запомнящ се и зареждащ финал за Вашия приказен ден от еуфория, изтъкана от любима Ваша мелодия и огнена феерия, която предава едно фойерверк-шоу.
Ние можем да създадем специално за Вас индивидуален сценарий за заря. Какво е необходимо това да се случи? Тъй като музиката е изключително важен елемент и основа, върху която се стъпва за този вид шоу, водеща е песента, която сте си подбрали. Колкото, обаче, и да Ви говорим каква емоция и заряд носи една заря, трябва да сте я изживели, за да ни разберете. Това е нещо уникално! Всяко фойерверк-шоу е индивидуално, няма как да се повторят чувствеността и експресивността му. Огнени кълба се изстрелват с много голяма височина и интензитет, брокатени корони озаряват небесния свод, хризантеми и божури разцъфват в нощта... и всичко това, докато с гостите си се наслаждавате на любимата си песен. Относно всички детайли (бюджет, времетраене, ефекти,...) можем да ги обсъдим на среща в нашия офис или удобно за Вас място.
Разбира се, това далеч не е всичко, което можем да Ви предложим за най-чувствения ден от живота Ви. А сега само си представете следния момент – поръчали сте си на Dj-я песен за първия Ви танц. Всички очи са вперени във Вас, музиката зазвучава, гостите са Ви заобиколили и Вие сте унесени в магията на любовния танц. И бум! Около Вас заискряват високи  стълбове от огнени вулкани. Целият блясък на магията Ви е обградил и залива сцената.
Приказно, нали?!
Можем също така да Ви предложим огнени надписи, с които можете да допълните блясъка на Вашия сватбен ден. Инициали или изцяло изписани имената Ви, символ в съчетание с букви – всичко зависи от Вас, ние имаме какво още да Ви предложим.


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за ФОЙЕРВЕРКИ ТОРНАДО