Hermes Holidays


Прекосете границите

Никога няма да имате по-добро оправдание да направите ваканцията на мечтите си с любим човек, само Вие двамата, отнесени в Света, който искате!

След като сте преминали през емоциите и стреса на подготовката за Вашата сватба, започвате да виждате светлината на красивия ден! След това е времето, подходящо да се наградите за търпението, като планирате перфектния, заслужен меден медсец  -  Вашето романтично сватбено пътешествие! Как ще Ви помогнем ние – с компетентни съвети и най- подходящото, изработено за Вас и според Вашия бюджет бягство ... където ще сте само Вие в бленувани пейзажи и грижите на чаровните местни домакини.

Независимо дали Вашата идея за романтично блаженство се импонира на фона на Сафари в Африка, залез в Южния Пасифик, Тадж Махал ... Хермес Холидейс ще обедини Вашите идеи със своите познания,  за да Ви отведем на единственото по рода си пътешествие. Бюджетът Ви може да го направи по- специално със  SPA или аюрведа процедури; сватбени церемонии на място; благословия на местен шаман, гуру или друго духовно лице;  романтични вечери на невероятни места, потвърждаване или „освежаване” на обета ...

Запознайте се с някои от готовите ни оферти за „цветни” дестинации  - О-В БАЛИ, О-В МАВРИЦИЙ, МАЛДИВИ, КЕНИЯ или си затворете очите и и си представете ваканцията, за която винаги сте мечтали и ни разкажете за нея, за да я сбъднем! 

За мечтите няма граници, любовта ги прави възможни!

 


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Hermes Holidays