Holiday Inn Sofia


Ние в Holiday Inn София сме специализирани в организирането на най-добрите сватбени тържества в София за до 200 гости, и предлагаме специален сватбен агент, който да ви помогне в планирането и организирането на тържеството според Вашите индивидуални предпочитания.

Места за страхотни сватбени партита:

Банкетна зала „Витоша” с капацитет до 200 гости за банкетно събитие
Бизнес ресторант InCanto с капацитет до 40 гости за банкетно събитие
Ресторант Brasserie с капацитет до 100 гости
Граждански ритуал на нашата лятна тераса
Коктейл на нашата лятна тераса или Мецанин със собствена лятна тераса

Сватбени пакети: от 54.00лв.

Ще се убедите колко сме гъвкави. Нашият опит, внимание към детайла и превъзходни съоръжения гарантират, че организацията на Вашата сватба е в сигурни ръце. Освен това предлагаме специални цени за настаняване на гостите, които желаят да пренощуват на място.


Не трябва да се притеснявате и за най-малкия детайл по организацията на Вашата сватба!

Макар, че не можем да гарантираме слънце, можем да Ви обещаем един прекрасен ден, в който всичко се случва точно както сте планирали да бъде. Можете да бъдете сигурни, че всичко ще бъде готово за Вашето посрещане: от стойката за тортата и персонализираното меню до цветната декорация на масата на младоженците.

Holiday Inn София - VIP отношение към младоженците

На булката и младоженецът са осигурени редица допълнителни екстри в хотела. Чувствайте се поканени да останете в нашия хотел през първата брачна нощ с бутилка шампанско, което ще Ви посрещне, искрящо и пенливо, в Executive стая. На следващата сутрин можете да се насладите на закуска на шведска маса или на романтична закуска в леглото.

Великолепна кухня и отлични напитки

Добрата и качествена храна е от съществено значение за успеха на цялото събитие. Можем да Ви помогнем да направите своя избор от различни кулинарни специалитети, специални пакети с напитки и богата винена листа, изготвени с единствената цел да зарадват гостите на Вашата сватба.

Ако вече имате идеи за сватбено меню, ние можем да ги осъществим. Обсъждайки различни варианти, заедно можем да създадем меню, което е едновременно уникално и специално, с изкушаващо небцето ястия от международната кухня. Можете да избирате от тържество тип банкет (със седящи места) до изтънчени и вкусни бюфети. Ако някои от Вашите гости имат специални хранителни изисквания, ние ще направим всичко възможно, за да удовлетворим техните предпочитания, ако, разбира се, ни уведомите предварително.

Граждански церемонии

Holiday Inn София има богат опит в организирането на различни видове сватби и специални поводи като граждански сватбени церемонии. Ние можем да уредим провеждането на всякакъв тип церемонии и тържества, Вие само трябва да се обърнете към нас за повече информация.

Церемонии за подновяване на обети


Ако сте имали дълъг и щастлив брак и искате да го отпразнувате с церемония за подновяване на дадените обети, или пък сте се оженили в чужбина и желаете да подновите своя обет пред семейството и приятелите си, ние можем да Ви предложим перфектното решение.
 


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Holiday Inn Sofia