Elite Jewellery


Годежни пръстени, брачни халки и впечатляваща колекция от златни и диамантени бижута

Нашата мисия е да даряваме удоволствие и емоция на нашите клиенти и сме щастливи, когато вие избирате бижутата на Elite да бъдат част от толкова вълнуващо събитие като Вашия годеж и сватбен ден!
В разнообразния ни асортимент от годежни пръстени ще откриете както изтънчени класически модели, така и вълнуващ модерен дизайн. Освен широко разпространените варианти от злато и циркони, при нас можете да избирате от голяма гама годежни пръстени с диаманти и естествени скъпоценни камъни – рубин, сапфир, изумруд.
Брачните халки, които предлагаме, включват както класически и по-изчистени решения, така и актуалните комбинации с розово злато. Моделите ни са създадени така, че да ви дадат максимален избор. Можете сами да изберете дали да бъдат изработени от бяло злато, жълто злато, розово злато или някаква комбинация между тях, според модела. Вие решавате също дали сватбените халки да бъдат инкрустирани с камъни – например циркони, диаманти.
В магазините на бижутерия Elite ще откриете и селекция от стилни златни бижута с диаманти. Можете да изберете обеци, колие, гривна за сватбения ден или подарък за друг специален повод като годишнина, рожден ден, официално събитие.
Ние влагаме името и репутацията си във всяко продадено бижу и затова държим на високото качество на предлаганите продукти и услуги. Нашите бижута се маркират с предвидените в закона марки още при вноса, което е гаранция за техния произход. За тяхното производство се използват най-съвременните технологии, които позволяват бижутата да бъдат нежни, но същевременно изключително здрави и дълготрайни.
Ще се радваме нашите бижута да бъдат част от Вашия празник!
Нашият онлайн магазин Ви очаква тук: www.eliteprecious.com