ATM Centre Hotel


В  хотел ATM Centre Ви посреща духът на София и Вие мигновено се чувствате естествено, като у дома си.
Ресторанта на хотела ще Ви очарова с комфортната си обстановка, разнообразната си кухня и отлични цени.. И това не е всичко!

На закуска, обяд или вечеря със или без повод, винаги се стараем да се грижим за своите клиенти. Желанието ни е да задоволим и най- изтънчения вкус, като обръщаме индивидуално внимание на всеки наш клиент или гост на хотела.

Ресторанта се откроява и с приятна жива музика.

Цените за куверт са от 19 лв. до 37 лв.

Можете да се възползвате от всичко това и за да празнувате своята незабравима сватба, тържество, бизнес или частно парти.

За гостите с изискан вкус, хотелът предлага ... апартаменти - тип хаус. Те са с различни интериорни решения и луксозно обзавеждане. Разполагат с оборудван кухненски бокс, хол и спалня в неповторим стил. Апартаментите притежават всички необходими удобства на едно модерно жилище.

ЗАПОВЯДАЙТЕ !!!


Оценки и мнения

Оценете фирмата
2.00 (Базирана оценка от 1 мнение)
  • Цена
  • Качество

User no photo-  02.06.2016  -

Апостол Апостолов

Сайта им не работи кореткно. Така не можах да си направя резервацията за паркинг. Попълних формата за контакти чрез електронна поща, а от хотела впоследствие разбрах, че изобщо нищо не получават от там. Имам потвърждение, че запитването е получено, но каква полза. Интересно за какво са сложили този начин за контакти !? Един сайт не могат да поддържат като хората.