HANAMI Restaurant


Ресторант

Ресторант Ханами е създаден през 2013 по оригинален проект като пети, последен етаж на офис сградата на фирма Датекс в квартал Дружба. Служителите имат привилегията да ползват услугите на ресторанта в работни дни, а през празничните Ханами е отличен избор за сватбени тържества и церемонии, празненства, коктейли и галавечери.

Капацитетът на ресторанта за сватбено тържество е около 130 - 140 гости.

Сградата разполага с голям открит паркинг, който е на разположение на гостите без допълнително заплащане. До него има и малка градинка с пейки подходяща за снимки сред зеленина.

Тераси

Голяма част от етажа е отделена за външни части. Широка, южна тераса с изглед към Витоша позволява гостите Ви да се насладят на последните часове слънце за деня и залез над планината. Терасата е покрита и дъждът не би попречил на празника, дори и с маси разположени навън.

Около залата обикаля и по-малка тераса достъпна от двата края на помещението, в случай, че гостите Ви искат да излязат навън без да се отдалечават от празненството.

Помещения

Дансинг, екрани или сцена за жива музика, както и по-голямата част от масите могат да се разположат в северната, най-широка част на етажа. Допълнителни маси могат да бъдат организирани и пред двете страни на бара, без да са отделени от основната зала. Други варианти блок маса покрай бара или посрещане на гостите с питие.

До самия вход на ресторанта, зад остъклената част от фасадата се намира отделена стая, подходяща за сватбени снимки, поради усамотената обстановка и цветната светлина на ниското слънце от запад. След залеза стаята може да е полезна за почивка или за съхранение на дрехи и подаръци до края на вечерта.