Bridal Fashion


"Брайдал Фешън" ЕООД е създадена в началото на 2007 година като основната й дейност е официално представителство и агенця за България на световноизвестните модни марки - производители на булчински, официални и абитуриентски рокли Pronovias Fashion Group, My Lady Haute Couture, Badgley&Mischka, Hannibal Laguna, Enzoani, Sherri Hill, ROCCOBAROCCO.
Bridal Fashion е фирма с безупречен имидж, удобна локация в "Парадайс център" и перфектно обслужване. Тоалетите се поръчват в голямо разнообразие и при прецизна селекция , в единични бройки и се предлагат на най-добрите цени в света от актуалните и най-желани брандове. Затова фирмата е предпочитана от много клиентки с добър вкус, а също и от дамите от българския хайлайф. Към фирмата принадлежи и монобрандовия бутик на световноизвестната италианска марка  - Roccobarocco в мол "Парадайс център", 1 етаж.

Заповядайте в бутик "Брайдал Фешън", където след предварително записан час, Ви очаква екип от професионалисти, с който ще пробвате мечтаните от Вас тоалети на световно известни марки.

Очакваме Ви!


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Bridal Fashion