Сватбена Агенция Приказен Ден


Хей, здравейте, аз съм Мариела Уилсън и сърдечно Ви поздравявам с прекрасната новина за Вашия годеж. Разбирам, че сега идва време за планиране на Вашата чудно хубава сватба и аз с радост мога да кажа – вече сте на правилното място!

Близо 15 години аз и моят екип сбъдваме сватбени мечти. Основно услугите, които предлага нашата агенция, покриват целия диапазон – от планиране на събитието, стайлинг и дизайн до изработване на цялата декорация, цветя и персонализирани детайли.

Наши клиенти са двойки, които търсят цялостно незабравимо преживяване и искат тяхната сватба да бъде това уникално събитие, след което всички гости ще възкликнат “Уау, това беше най-страхотната сватба, на която сме присъствали!” Ние специализираме в организацията на удивително красиви и незабравими сватби.

Независимо дали мечтаете за модерно бохо шик или елегантно винтидж парти, изискана ретро или английски стил градинска сватба, пищно празненство или интимен и романтичен празник, аз и моят екип сме тук, за да сбъднем всичките Ви мечти.

Най-важното е, че на вашия сватбен ден, всичко ще бъде просто перфектно! Вие ще се чувствате като гости на собствената си сватба, но за Вашите гости обаче, вие ще бъдете перфектните домакини.

С богатия ми опит в организацията на дистанционни сватби за двойки, живеещи извън България, но желаещи да сключат брак в родината ни, Вие ще се радвате на пълно спокойствие през абсолютно целия вълнуващ период на организация на Вашата сватба.

Аз приемам ограничен брой сватби на година, за да мога да предоставя персонално, висококачествено обслужване на всяка една моя двойка клиенти. За мен не само сватбата, но и целият организационен процес трябва да бъде изключително преживяване!

Е, за каква сватба си мечтаете?