Crowne Plaza
Бижута с непреходна красота

Бижута с непреходна красота


 


По случай 22-рия си Рожден ден бижутерски магазини "Фортуна" в София и Пловдив обявяват


22% отстъпка до края на 2013 годинаКрасивите и стойностни бижута винаги правят впечатление. Ювелирните творения на бижутерски магазини "Фортуна" са от скъпоценни камъни като брилянти, сапфири, рубини, изумруди или от полускъпоценните топаз, цитрин, аметист и други, които грабват окото на познавача с редките си големини и форми.
Цветните камъни са сила и страст за "Фортуна". В съчетание с интересен дизайн, 18 карата злато или платина, перфектна изработка, прецизен монтаж и различен шлайф, се превръщат в мечтани украшения - пръстени, брошки, обеци,  колиета...
Впечатляващи са жълтите, бели и черни диаманти с рядка форма и големина в комбинация с платина и злато, а обсипаните с камъни пеперуди сякаш са кацнали само за миг и всеки момент ще отлетят.
Цветята тип Фаберже, направени изцяло от естествени камъни очароват с изящната си ръчна изработка.
А непреходната красота на камеята, вдъхновява бижутерите да предложат разнообразие от ръчно гравирани модели от сардоникс, слонова кост и корал. Дамските предложения включват обеци, пръстени и медальони, а мъжките - игли за вратовръзка, копчета за ръкавели и пръстени.
Може да изберете украшение от уникалната колекция с бели перли Акоя, перли Таити и редките жълти и цвят праскова перли, които привличат с големина и разнообразие.
В магазините на "Фортуна" може да поръчате годежен пръстен, сватбена халка и бижу по каталог, списание или модел, който е единствено във вашето въображение. Новите технологии позволяват да бъде прецизно изпълнен, с помощта на  дву- и триизмерно  моделиране с компютър и лазерна апаратура. Разбира се, при някои уникални бижута, както и преди два века, операциите се извършват ръчно.


Адреси:   1. София, бул. „Витоша“ 59
      Телефон: 02/ 981 01 55
      Факс: 02/ 981 41 54
      E-mail:fortuna@email.bg   2. Пловдив, пл. „Княз Ал. Батенберг“ 42
      Телефон: 032/ 623 165
      E-mail:fortuna@email.bg
   


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Бижута с непреходна красота