Crowne Plaza
Иновация в сватбите - сватбено меню със скъпоценни камъни в Кемпински Хотел Зографски

Иновация в сватбите - сватбено меню със скъпоценни камъни в Кемпински Хотел Зографски


Вдъхновен от вековната сила на скъпоценните и полускъпоценните камъни, Кемпински хотел Зографски София внася нова нотка на тайнственост и символика към сватбения ден - нови сватбени менюта с имената  на най-популярните камъни. Идеята е те да служат като защитни амулети, а  посланието е ясно: да се засили радостта и енергията на бъдещото семейство.

Розовият кварц, познат като  камък на сърцето, любовта и красотата, бди над семейното щастие, укрепва приятелството и засилва положителните емоции. Амазонитът пази топлината на семейното огнище, давайки стабилност на двойката и извисявайки семейният дълг. Александритът разкрива  силата на характера и помага на онези, които се вричат във вярност. Рубинът  е камък на страстта, защитата и просперитета. И още... и още...

Съобразени с всяко желание за уникалност и всеки бюджет, „скъпоценните менюта“ вече се радват на голям интерес от страна на младоженците.  Те включват изискани специалитети, приготвени с любов и майсторство от главния готвач Андрей Стоилов и екипа му - за моменти на вдъхновение и специални спомени!

Но това не е всичко. Нужно е още нещо, което да постави достоен финал, а това може да стане най-добре с елегантна и вкусна сватбена торта. Ние ви предлагаме вълнуващи идеи, с които да добавите още блясък към този най-важен ден! С внимание към детайла, ненадминатият виртуоз в сладкарството Александър Цеков създава грандиозни сватбени торти, украсени с цялата красота на свежи цветя в стила на сватбената рокля, както и мини сватбени десерти с формата, цвета и обаянието  на голямата торта!

Като тенденция през последните години се наблюдава празнуването на сватбени тържества през делничните дни. Верен на стремежа към иновативност и разбиране на гостите, за сватба в делничен ден Кемпински Хотел Зографски Ви кани да се възползвате от специалната оферта: стилно тържество без заплащане на наем зала, както и 10% отстъпка от договорения пакет.


Разгледайте празничните менюта тук


Празнувайте в Кемпински София!Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Иновация в сватбите - сватбено меню със скъпоценни камъни в Кемпински Хотел Зографски