Crowne Plaza
Като в приказка

Като в приказка

 

В началото на 2014 година  в комплекс „Montecito” беше открита нова Мултифункционална зала ” Montecito Hall” с уникален дизайн,  лукс и комфорт,  в унисон със стила на основния салон на ресторант „Montecito”. Новата зала е 385 кв.м., с впечатляваща височина от 6 метра, много прозорци от които струи естесвена светлина . „Montecito Hall”  е проектирана и изпълнена специално за да предостави  простор и комфорт  по време на големи мероприятия ( за 200 и повече гости ) .


Мултифункционалната зала и салона на ресторанта са свързани с плъзгаща се стена и имат възможност да се обединяват, така общият капацитет достига 550 – 700  места. Залата може да се ползва  и самостоятелно.  „Montecito Hall”  предлага на своите посетители обширен дансинг, перфектно професионално озвучаване и ефектно осветление.  Гостите могат да избират различни варианти на организация на тяхното парти - било на големи кръгли маси с подходяща аранжировка, било на високи коктейлни маси, с индивидуален сервиз или на блок маса.
“Montecito Hall” е една от най- красивите и очарователни зали в София. подходяща както за  лични поводи (сватби,  юбилеи, абитуриентски балове), така и за обществени  събития – конференции,форуми, конгреси, семинари,представяния, изложби, лекции,общи събрания, срещи, медийни събития,дискуси, обучения, уъркшопове, благотворителни балове, големи фирмени  презентации и партита,  музикални и артистични събития.


Другата новост в комплекс “Montecito” е Детският център „Montecito kids” с площ от 370 кв.м., на два етажа, със забавления и игри за малки и по-големи деца. Детският кът е с топла връзка към Ресторант Монтесито и към Мултифункционалната зала Montecito hall . Montecito kids предлага и специална сватбена анимация за деца , чиито родители са гости на сватбено тържество в Комплекс Montecito.


Свържете се с Montecito, за да осъществите своите приказни мечти!


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Като в приказка