Crowne Plaza
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отваря врати с нов TripAdvisor Сертификат за Отличие!

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отваря врати с нов TripAdvisor Сертификат за Отличие!

 

Малко хотели в България могат да се похвалят с подобна заслужена награда.
Да е честито на нашите партньори и приятели от Кемпински Хотел Гранд Арена Банско!

Имаме удоволствието да Ви информираме, че Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за пета поредна година със TripAdvisor Сертификат за Отличие за 2015 година и вече е сред носителите на TripAdvisor Серификат за Отличие ‘Hall of Fame’.

Сертификатът за Отличие се присъжда на хотели, атракции и ресторанти от цял свят, които поддържат висока обща рейтингова класация от публикувани ревюта в TripAdvisor, а Серификат за Отличие "Hall of Fame" получават тези от тях, които са били награждавани със Сертификат за Отличие в продължение на пет поредни години.

Генералният мениджър Атанасиос Манос коментира: “Да бъдеш удостоен с TripAdvisor Сертификат за Отличие за пет години подред и със Серификат за Отличие “Hall of Fame”е най-добрата награда за ежедневните ни усилия да отговорим на очакванията на гостите ни, предоставяйки им първокласно обслужване и незабравими преживявания. Наградата идва само няколко дни преди откриването на хотела за летния сезон и е прекрасен старт за сезона. От името на целия екип бих искал да благодаря на нашите гости за тяхната лоялност и очакваме с нетърпение да ги посрещнем отново за ново вълнуващо лято.”

По-рано тази година, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се подреди на първо място в категорията „Топ 25 луксозни хотели в България“ в класацията на TripAdvisor за 2015 г. Хотелът също така е сред отличените хотели и в категориите „Топ 25 хотели в България“ и „Топ 25 хотели в обслужването”.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отваря врати с нов TripAdvisor Сертификат за Отличие!