Crowne Plaza
Хотел Парк Инн by Radisson празнува своя 5-ти рожден ден

Хотел Парк Инн by Radisson празнува своя 5-ти рожден ден

 

Хотел Парк Инн by Radisson – Вече 5 години добавя цветове към живота в София


На 21 Октомври хотел Парк Инн by Radisson София отбеляза  5 години от откриването на първия хотел от веригата Парк Инн в България, на която присъстваха над 100 госта.
Парк Инн By Radisson е свеж и енергичен хотелски бранд в средния клас хотели, който предлага приятелско и топло обслужване на конкурентна цена. Ние се фокусираме върху нещата, които имат значение: удобни легла, безупречно чисти стаи, обслужване с усмивка и безпроблемен престой. С отварянето на хотел в София, брандът представи своята уникална концепция на обслужване „Добавяне на цвят към живота“ (Adding Color to LifeSM). Тя е създадена специално, за да направи престоя на всеки гост забавен, удобен и лесен. Тази философията „Да! Aз Мога!“ ни откроява от нашите конкуренти, защото е не само мисия на компанията ни, но и начин на живот на нашите служители. Този дух на обслужване се отразява в позитивното отношение и професионалния подход с внимание към детайла, който нашите служители използват, за да създадатн запомнящи преживявания.


Парк Инн By Radisson има над 95 цветни и уютни хотелски стаи, които предлагат ключови удобства, като безплатен достъп до високоскоростен безжичен интернет, бюро и кът за почивка. Клиентите са поканени да се отпуснат в спа и фитнес центъра на хотела, както и да се възползват от вътрешния отопляем басейн и сауна. След това могат да се насладядт на ястие в ресторант Грийнвил , който предлага международна и местна кухня, поднесени  в свежа атмосфера. Зимната градина, както и сградата са допълнени от лятна тераса с гледка към прекрасна градина. Лоби барът е удобно място за почивка с питие или закуска. Ако имате нужда от място за бизнес среща или специално събитие, хотелът предлага 2 зали с естествена дневна светлина. Нашият координатор на специални събития ще бъде радостен да Ви представи нашите предложения или да Ви помогне с организацията.
Вече 5 години добавяме цветове към живота в София – очакваме следващите годишнини в историята на Парк Инн by Radisson.    


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Хотел Парк Инн by Radisson празнува своя 5-ти рожден ден