Crowne Plaza
Кемпински хотел Зографски ви кани да отпразнувате един различен Великден!

Кемпински хотел Зографски ви кани да отпразнувате един различен Великден!Кемпински хотел Зографски представя 5-звездно Великденско меню без усилия

Кемпински хотел Зографски ви кани да отпразнувате един различен Великден!

Не мислете за готвене - отдайте се на празника, семейството, близките и приятелите си, на истинската почивка и доброто настроение. Ние ще ви посрещнем в спокойствието и уюта на Интермецо лоби бар и великолепната му тераса в разцъфналата Японска градина, с апетитен брънч от кулинарни изкушения, приготвени по специални рецепти.

Кога: 20 април от 11:30ч до 16:00ч.

Повече информация за менюто можете да прочетете на

http://www.kempinski.com/bg/sofia-bg-BG/hotel-zografski-bg-BG/di ning-bg-BG/bars-bg-BG/intermezzo-lobby-bar-and-terrace-bg-BG/

     Ненадминатият вълшебник Андрей Стоилов е помислил и за тези от вас, които искат да останат вкъщи и да празнуват с отрупана от традиционни ястия маса, без да губят време в приготвяне на сложни блюда. Вземете кутия за четирима, за да се потопите в задължителните за празника вкусове:

великденски салати и пъстри яйца, домашно приготвен пухкав козунак, крехки агнешки бутчета с пролетни картофки, дроб сърма и великолепна морковена торта с Mаскарпоне и ягодово сладко. Вижте цялото съдържание на Великденската кутия за вкъщи тук:

http://www.kempinski.com/bg/sofia-bg-BG/hotel-zografski-bg-BG/di ning-bg-BG/bars-bg-BG/intermezzo-lobby-bar-and-terrace-bg-BG/

За повече информация или резервация, свържете се с нас на +359 2 969 2470.

В празничната седмица нашите бармани ще приготвят традиционния коктейл Естер Бъни (Великденско зайче)- изключителна комбинация  от какао, водка, шоколад и чери бренди, която определено ще повдигне настроението.

За гостите от страната и чужбина хотелът предлага специален Великденски пакет. Подарете си заслужена почивка и превърнете  празника  в истинско преживяване!


 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Кемпински хотел Зографски ви кани да отпразнувате един различен Великден!