Crowne Plaza
Grand Wedding Show 2013

Grand Wedding Show 2013


На 23 март 2013 г. /събота/ в Гранд Хотел София се проведе четвъртото издание на изложението „Grand Wedding Show”. Актуални предложения за декорация и сватбени менюта  бяха представени от екипа на хотела, където през последните години повече от 320 влюбени двойки са отпразнували своя сватбен ден.   


Гранд Хотел София представи нови предложения за сватбени декорации, обединени от мотивите на четирите сезона – пролет, лято, есен, зима. Тази година акцент е използването на естествени материали в декорациите – дърво, камък, метал в унисон с тенденцията за еко сватби. Използването на малки сандъци и декоративни лейки за цветя, плодове, кафе, житни класове, шишарки, сухи листа и други елементи от природата са включени в сватбените декорации тази година. Разбира се, не могат да бъдат пренебрегнати и традиционните цветни аранжировки, които сe комбинират с перли, сребърни пеперуди и плуващи свещи.


Най-новото предложение на Гранд Хотел София за младоженците е да направят своя първи сватбен танц под съпровода на изпълнение със саксофон на избраната от тях песен с индивидуален аранжимент.


Тенденция за провеждането на сватби е младоженците да направят специален ритуал по подписване на място в хотела, за която специалист актьор подготвя сценарий с най-интересните моменти от връзката им. Разбира се, могат да бъдат вплетени и елементи от традиционната брачна церемония.


Хотелът прадстави най-новото си сватбено меню – Порцеланова сватба /Салата от краставици, моркови, салата айсберг, авокадо и заливка от лимон и зехтин, предястие -Антипасти с пълнени гъби, печени тиквички, Моцарела, колбас Нострано, маринован артишок и Пармезан, основно  ястие - пилешко филе с бекон и пълнеж от сирена, орехи и естрагонов сос, печени картофи с билково масло и зеленчуци Рататуй, следястие - селекция вносни колбаси с чери домати и див лук/.


Готвачите на Гранд Хотел София препоръчват за избор на сватбено меню традиционните за нашата трапеза меса, като тяхната препоръка в избора на меню е младоженците да се водят предимно от своите предпочитания, а не да се опитват да отговорят на всеки вкус. Задължително обаче е да се спазят изискванията към храната на различните религии, правилата за пости, хора с алергии и вегетарианци.
Сватбените консултанти на хотела препоръчват да се изготви отделно меню за децата, съобразено с техния вкус, за да се почувстват те специални гости на сватбата.


Екипът сладкари на хотела представя нови сватбени торти в унисон с предложенията за декорация – тази година тенденцията е тортите да бъдат на два или три етажа, като акцент са флоралните мотиви.  


Тази година в Grand Wedding Show се включи и Сентръл Парк Хотел София, който представи свои нови декорации и менюта за сватби. Най- новото, което ресторантът на хотела предлага е възможността бъдещите младоженци да направят сватбения си ден уникален като разкажат историята на тяхната любов в снимки – специалист аранжор ще ги направи част от интрериора на ресторанта, за да могат гостите да споделят най-вълшебните им мигове.


По време на изложението бяха представени най-новите и актуални услуги за организирането на сватбения ден. Най-актуални цветове за сватби през настоящата година според фирмите изложителки са изумруденият зелен цвят, както и популярният от миналата година цвят корал. Изцяло нова колекция бижута и халки бяха показани за пръв път за гостите на сватбеното изложение от Алтънбаш, както и уникален талисман на щастието. Възможност младоженците да направят свой собствен сайт за сватбата е една от услугите, която могат да изберат. Изработката на сватбен герб, който да бъде гравиран на чашите, поканите и всички елементи за сватбата, е нова услуга, която се предлага на бъдещите младоженци. Шоколадови покани и сватба от хартия са едни от нетрадиционните предложения на фирмите изложителки. 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Grand Wedding Show 2013