Crowne Plaza
Актьорите от Игра на тронове Кит Харингтън, познат като Джон Сноу и Роуз Лесли, която играе Ингрид в поредицата, сключиха брак в приказна обстановка в шотландски замък

Актьорите от Игра на тронове Кит Харингтън, познат като Джон Сноу и Роуз Лесли, която играе Ингрид в поредицата, сключиха брак в приказна обстановка в шотландски замък

Дългоочакваната сватба на Кит Харингтън и Роуз Лесли беше красива като приказка и се състоя на 23.06.2018. Церемонията се проведе в красива църква в провинцията, а приемът след нея – в замъка Уордхил в Абърдийншир, Шотландия.

Със звезден списък с гости и сватба, помещаваща се буквално в замък, тържеството бе точно като излязло от страниците на роман. Замъкът е собственост на фамилия Лесли в продължение на 900 години. Самата булка бе облечена в прекрасна рокля с тюл, дантела и красив дълъг воал, дело на дизайнера Ели Сааб – моден магьосник от Ливан.

Сред звездния списък, наброяващ около 200 гости, бяха и много от актьорите от сериала като Емилия Кларк, Мейси Уилямс, Софи Търнър и Питър Динклидж. Поканите за сватбата били подпечатани с печата на Джон Сноу, в знак на благодарност за шоуто, което ги събра като двойка на екрана в ролите на Джон и Игрит, а сега официално и в реалния живот.

Кит и Роуз признават публично за връзката си при появата си заедно на наградите „Оливие“ през 2016, а официално обявяват годежа си през септември 2017-та.

Харингтън признава, че седмиците, които двамата са прекарали заедно на снимачната площадка в Исландия, са сред любимите му моменти от работата му по поредицата.

Предложението за брак се случва спонтанно докато двамата били на почивка в британската провинция. Първоначално Кит бил планувал да украси двора с лампички, подготвяйки обстановката за своето предложение за брак, но вместо това една вечер, докато били пред огъня, той просто задал въпроса си изненадващо. За щастие, Роуз веднага казала заветното „Да“.

Поздравления за двамата младоженци!

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Актьорите от Игра на тронове Кит Харингтън, познат като Джон Сноу и Роуз Лесли, която играе Ингрид в поредицата, сключиха брак в приказна обстановка в шотландски замък