Crowne Plaza
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско представя нов Панорамен апартамент и множество други иновации

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско представя нов Панорамен апартамент и множество други иновации


Банско, 10 ноември 2014


Новият апартамент е единственият в Банско, който предлага панорамна гледка към Пирин планина още с първото отваряне на очите сутрин.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско официално отвори врати на своя чисто нов, луксозен Панорамен апартамент. Новият апартамент е тристаен и предлага на гостите ненадмината панорамна гледка към ски пистите и Пирин планина, което го прави единствен по рода си сред останалите апартаменти в хотела.

С обща площ от 100 кв м, апартаментът разполага с две спални, три тераси, просторен хол и две бани, едната от които модерно оборудвана с мраморни мивки, отделна душ кабина, сауна и джакузи. Подът е покрит със специален гранитогрес, който наподобява дърво и придава допълнително усещане за топлина и уют. Новият апартамент е обзаведен в алпийски стил, с изящни мебели в топли цветове и декорация от естествено дърво. Уникално за този апартамент е разкошният изглед към планината, на който гостите могат да се наслаждават навсякъде в апартамента, дори и от удобното легло в спалнята.

Разположен в Екзекютив сградата на хотела, новият апартамент има директен достъп с асансьор до спа центъра. Местоположението му и личната сауна и джакузи го правят идеален за спа ценители. Апартаментът е и шумоизолиран, с което допълнително гарантира на гостите уединение и комфорт по време на техния престой. Интимната атмосфера, величествената панорамна гледка и луксозните удобства подканват за неповторимо изживяване по време на романтично, семейно или бизнес пътуване.

Апартаментът е проектиран на модули, което дава възможност да се наемат всичките три стаи, основната спалня заедно с дневната или само едната спалня.

По повод на новото попълнение, Генералният мениджър Атанасиос Манос коментира: “В стремежа си непрекъснато да надвишаваме очакванията на нашите гости всяка година провеждаме освежителни и обновителни ремонти. Тази година решихме да предложим на нашите гости един изцяло нов продукт - уникален по рода си апартамент с панорамна гледка към Пирин планина и с възможност за спа уединение. Няма по-добър старт на деня от това, заснежените планински върхове и скиорите на пистите да са първото нещо, което виждаш сутрин. Искренно се надявам, че нашите гости ски и спа любители ще харесат новият Панорамен апартамент и ще му се насладят максимално.“

Наскоро бе обновена и цялата Екзекютив сграда на хотела, която заедно с новия апартамент включва и още 21 Екзекютив стаи. Освен подмяната на килимите и плочките в баните бяха монтирани и нови тапицирани табли за легла, осигуряващи допълнителен уют и комфорт. Всички тераси на стаите в сградата бяха пребоядисани и освежени.

Нова климатична система бе инсталирана не само в реновираната сграда, но в целия хотел, която сега позволява на гостите индивидуално да регулират температурата в стаята си до желаните градуси.
Фитнес центърът на хотела също беше изцяло реновиран като размерът му бе увеличен двойно – от 70 кв.м до впечатляващите 140 кв.м. Новият фитнес предлага 15 нови уреди, включително пет кардио съоражения и множество тренировъчни аксесоари от марката TechnoGym, известна като световен лидер на фитнес и уелнес оборудване. Обновеният фитнес център разполага и с последно поколение бягаща пътека с вграден телевизор, интернет и възможност за свързване на iPhone и iPod.


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско представя нов Панорамен апартамент и множество други иновации