Pro Event Decor


Pro Event Decor Ltd.  
вашият качествен партньор от 2003г.


През годините направихме безброй декорации, сътворихме красота, доставяхме усмивки.
Работата ни срещна с  много щастливи хора, споделихме Вашите емоции, станахме част от Вашите празници. 
Благодарим Ви, че ни се доверихте, а ние ще продължаваме да Ви изненадваме и усмихваме!
ProEventDecorLtd.е основана през 2003 г. в гр.София и вече над 15 години  е една от водещите фирми в своя бранш с нововъведения в концепциите, идеите и стила. Специализирана е в планиране, декориране и обслужване на сватби, корпоративни събития, семейни празници и разполага с добър екип, отдаден на нуждите и изискванията на клиента.
Успехът на ProEventDecorLtd се дължи на една основна причина: Обслужването. Ние сме напълно информирани за нуждите и очакванията на нашите клиенти и не оставяме нещата на случайността по отношение на качеството на изпълнение.
Това, което отличава ProEventDecorLtd. от останалите фирми на пазара е, че когато Вие се обърнете към нас, не просто вземате оборудване под наем или възлагате услуги , но наемате опитен екип, който гарантира, че Вашето събитие ще протече гладко. Ние не смятаме, че нашите клиенти са просто клиенти, а гледаме на тях като на приятели, за които сме готови да дадем най-доброто.
Благодарим Ви , че отделихте време да разгледате нашите продукти за декорацията, оборудването и обслужването на Вашия празник.В нашия сайт ще намерите много продукти и идеи, гарантиращи на Вас и Вашите гости максимално забавление и изискана атмосфера на специалните Ви събития.
Ние не се задоволяваме с това да сме поредният доставчик, организатор или декоратор - ние се стремим да бъдем ценен партньор, да Ви помогнем да създадете вълнуващи и запомнящи се събития – такива, които Вашите гости и посетители ще помнят години напред.
През тези повече от 15 години, ние разработихме концепции, познания и контакти, които ни правят една от най-добрите фирми в областта на декорирането и обслужването на сватби и събития. Нашето желание е да споделим опита си и да приложим нашите умения и идеи и към Вашият празник, рожден ден, юбилей, сватба, корпоративно парти.
За незабравимо забавление, декорация и обслужване на предстоящият Ви празник, обадете се на: +359884689159 и не забравяйте, че в наше лице ще откриете не само продукт, оборудване или услуга, а опитен екип за доставка, декориране и обслужване.