Montecito


Мечтаете за прекрасен празник? В „Монтесито” ще го превърнем в реалност!

Едно от най-популярните заведения в София – ресторант "Горублянско ханче" напълно промени своя имидж. Преобразеният модерен и луксозен ресторант с уникална визия отвори врати за своите гости на  22.04.2013г.  под името "Montecito".  
Салонът оставя гостите с впечатлението, че се намират в дворец. За подсилването на тези усещания допринасят атрактивния отварящ се покрив, огромните кристални полилеи и съчетанието на цветове като екрю, тюркоазено синьо и златно.
Ресторантът предлага 300 места, разположени така че, гостите имат поглед от всяко кътче към централната част, дансинга и отварящият се  покрив, а градината е с капацитет от 140 места и очарова с много зеленина и уютни кътчета.
Ресторант "Montecito" е проектиран специално за сватби, а младоженците могат да се насладят на първата си брачна нощ в луксозна стая – комплимент от управата на комплекса.
С приятната си обстановка, излъчваща романтика и уют ресторантът е много подходящ за отпразнуване на рождени и именни дни, семейни празници, банкети, коктейли, бизнес срещи или вечери.
Богатият опит и професионализъм на екипа на комплекс "Montecito" ще допринесе за това вашето тържеднво, организирано в откритата лятна градина или в основния салон, да се превърне в незабравима приказка с луксозна тържествена украса, с богато и разнообразно меню на достъпни цени, с преференциални условия за настаняване на  гостите ви.

flower

В началото на 2014 година  в комплекс „Montecito” беше открита нова Мултифункционална зала ” Montecito Hall” с уникален дизайн, лукс и комфорт,  в унисон със стила на основния салон на ресторант „Montecito”. Новата зала е 385 кв.м., с впечатляваща височина от 6 метра, много прозорци от които струи естесвена светлина . „Montecito Hall”  е проектирана и изпълнена специално за да предостави  простор и комфорт  по време на големи мероприятия ( за 200 и повече гости ).
Мултифункционалната зала и салона на ресторанта са свързани с плъзгаща се стена и имат възможност да се обединяват, така общият капацитет достига 550 – 700  места. Залата може да се ползва  и самостоятелно.  „Montecito Hall”  предлага на своите посетители обширен дансинг, перфектно професионално озвучаване и ефектно осветление.  Гостите могат да избират различни варианти на организация на тяхното парти - било на големи кръгли маси с подходяща аранжировка, било на високи коктейлни маси, с индивидуален сервиз или на блок маса.
“Montecito Hall” е една от най- красивите и очарователни зали в София. подходяща както за  лични поводи (сватби,  юбилеи, абитуриентски балове), така и за обществени  събития – конференции,форуми, конгреси, семинари,представяния, изложби, лекции,общи събрания, срещи, медийни събития,дискуси, обучения, уъркшопове, благотворителни балове, големи фирмени  презентации и партита,  музикални и артистични събития.


flower


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Montecito