Profile Studio


Защото спомените са важни!

Най- доброто студио за сватбена фотография!


Студиото e специализирано в областта на сватбената и семейна фотография. Всеки семеен празник е ключов момент от родовата история на една фамилия, а уловените емоции връщат цвета в спомните Ви всеки път, когато разглеждате снимките. Затова ние работим за запазване на семейната история на нашите клиенти, представена и отразена от художествения поглед на професионални фотографи.

Благодарим за доверието на нашите над 800 клиенти от България, Австрия и Италия. Ще се радваме да сме част от Вашите празници. Защото спомените са важни!

Студиото разполага с професионална техника и оборудване, както и с обучен персонал за вашите незабравими спомени - сватбен фотограф, на който можете да се доверите.

Работим в следните области: Мода, Реклама, Интериор, Предметна фотография, Сватбена фотография, Заснемане на частни партита и бизнес срещи, Заснемане на детски тържества,Студийно заснемане на деца и техните родители.


Оценки и мнения

Оценете фирмата
5.00Отлично (Базирана оценка от 2 мнения)
  • Цена
  • Качество

User no photo-  04.05.2016  -

Вероника Андонова

Страхотен професионализъм!

User no photo-  04.05.2016  -

Елица Великова

Невероятни професионалисти! Снимаха ни на сватбата (Влади), снимали са наши приятели на които сме кумували (Камен), снимаха кръщенето на дъщеря ни (Камен) и ще ги избирам всеки път, когато имам повод и нужда от фотографи! Всеки път получаваме много, много великолепни кадри! Изключително възпитани и коректни! Препоръчвам ги на всеки!