Арт Комплекс Анел


flower

Арт Комплекс Анел е разположен на живописния скалист бряг на полуостров „Буджака”. Местността се простира южно от  Созопол до к-г Каваците и има три носа които се врязват величествено в Черно море. Един от тях е нос Христос които се намира в рамките на комплекса и представлява атракция  за туристите, както и е желано място за разходки и релакс. Селището разполага с уникален екзотичен парк с тропическа и субтропическа растителност, в които са изложени грандиозни скулптури на едни на най-известните български майстори като Павел Койчев, Емил Попов, Крум Дамянов, Иван Славов и Валентин Старчев.
На площ от около 20 дка са разположени 12 къщи, парк, ресторант, тенис корт /волейболно игрище/, басейни, плажове, кей и охраняем паркинг. Комплексът работи целогодишно.

Със своята отлична локация с на крайбрежието, изключителният ресторант на Арт Комплекс Анел, с панорамна гледка и класическа елегантност предлага уют и комфорт, където можете да проведете вашият сватбен ден.
С нашия дългогодишен опит ние ще Ви напътстваме в трудните избори да вземете важните решения и да изберете всеки детайл за Вашата сватба. Наш приоритет са вашите мечти и желания. Нашите услуги гарантират адекватни познания и опит, които отговарят на Вашето въображение за да бъде тя, единствена и неповторима.
Поради индивидуалността на всеки човек, ние правим всяко събитие уникално. Нашият кулинарен екип е на разположение, за да Ви помогне да изберете перфектното сватбено меню. С нашите познания за вина и напитки, ще бъдем повече от щастливи да Ви предложим най-добрият вариант.
Ние от Арт Комплекс Анел се ангажираме и гарантираме, че Вашето сватбено изживяване ще надхвърли очакванията Ви. Вие мечтаете, а ние превръщаме Вашите мечти в реалност.

flower


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Арт Комплекс Анел