Арт Комплекс Анел


flower

Арт Комплекс Анел е разположен на живописния скалист бряг на полуостров „Буджака”. Местността се простира южно от  Созопол до к-г Каваците и има три носа които се врязват величествено в Черно море. Един от тях е нос Христос които се намира в рамките на комплекса и представлява атракция  за туристите, както и е желано място за разходки и релакс. Селището разполага с уникален екзотичен парк с тропическа и субтропическа растителност, в които са изложени грандиозни скулптури на едни на най-известните български майстори като Павел Койчев, Емил Попов, Крум Дамянов, Иван Славов и Валентин Старчев.
На площ от около 20 дка са разположени 12 къщи, парк, ресторант, тенис корт /волейболно игрище/, басейни, плажове, кей и охраняем паркинг. Комплексът работи целогодишно.

Със своята отлична локация с на крайбрежието, изключителният ресторант на Арт Комплекс Анел, с панорамна гледка и класическа елегантност предлага уют и комфорт, където можете да проведете вашият сватбен ден.
С нашия дългогодишен опит ние ще Ви напътстваме в трудните избори да вземете важните решения и да изберете всеки детайл за Вашата сватба. Наш приоритет са вашите мечти и желания. Нашите услуги гарантират адекватни познания и опит, които отговарят на Вашето въображение за да бъде тя, единствена и неповторима.
Поради индивидуалността на всеки човек, ние правим всяко събитие уникално. Нашият кулинарен екип е на разположение, за да Ви помогне да изберете перфектното сватбено меню. С нашите познания за вина и напитки, ще бъдем повече от щастливи да Ви предложим най-добрият вариант.
Ние от Арт Комплекс Анел се ангажираме и гарантираме, че Вашето сватбено изживяване ще надхвърли очакванията Ви. Вие мечтаете, а ние превръщаме Вашите мечти в реалност.

flower


Оценки и мнения

Оценете фирмата
1.00 (Базирана оценка от 1 мнение)
  • Цена
  • Качество

User no photo-  21.11.2023  -

Силвия Асенова

Красива гледка към морето, но голям кич са тези статуи....а някой са дори страховити. Персонала почистващ стаите не си знае задълженията. Прекалено висока цена за това което се предлага:((