Vitosha Park Hotel


Свежи идеи, оригинални решения и взискателност към детайлите!

Поздравления! Съдбовното решение е взето!

И това е най-важното, защото останалото е работа за професионалисти, които знаят, че истинската сватба се нуждае от отлична организация и далновидност за неочаквани промени, от разбирането, че тържеството трябва да бъде приятно преживяване за всички гости и най- вече за младоженците.
Витоша Парк Хотел вече 10 години предлага гостоприемството си за организацията на сватби, семейни празници, фирмени партита и коктейли.
 
На Ваше разположение са 2 ресторанта и нощен клуб.

"Тоскана" е основният и най-голям ресторант във Витоша Парк Хотел. Разполага със 180 места и малка открита тераса с възможност за 10 седящи места през летните месеци. VIP ресторантът Пиамонте е с индивидуална концепция на услугите, но непосредствената му  близост до ресторант Тоскана разширява неговите възможности.Той е проектиран да осигури дискретни и пълноценни условия за провеждане на тържества до 40 човека. А в малките часове на нощта, за After party на Ваше разположение с музика на живо и безплатен вход за всички гости на сватбата е Витоша Лайв Клуб! Tук празникът Ви ще продължи до безкрай!

 Хотелът разполага със свой специализиран екип, професионално подготвен с правилата на сватбения етикет, българските традиции и обичаи. Екипът ще организира Вашата сватба с голямо желание и настроение и с разбирането, че всяко събитие трябва да бъде уникално, паметно и да носи почерка на младоженците.


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Vitosha Park Hotel