Атлантик Панорамен Ресторант


Хотел Атлантик - стил и комфорт в полите на Витоша

 Панорамен ресторант Атлантик –Мечтано изживяване и незабравими спомени

Сватбата е церемония, тържество, символичен и действителен акт на обвързване… Един от най-личните и красиви моменти в живота. Момент, който желаеш да споделиш с близките и приятелите си. И този момент се нуждае от подходящото място.

Панорамен ресторант Атлантик може да бъде това място. С 20 годишния си опит в органзирането на сватбени събития с прецизността в работата си, професионализма на персонала и отзивчивостта към клиентите. Защото красивите спомени понякога се нуждаят от добра подготовка.

Ресторант Атлантик предлага приятна атмосфера,удивителна гледка и редица предимства: сътрудничество при избора на агенция за украса, безплатна дегустация на избрано меню, професионален DJ, безплатен апартамент за младоженците и отстъпка за останалите гости на тържеството, дори свободно внасяне на алкохол, без допълнителна такса.

За да създадете най-красивите си мигове, да изживеете всяка секунда от сватбеното си тържество пълноценно, да се забавлявате в името на любовта си, доверете се на професионалистите и техния опит и сенасладете на мига.

София, кв. Симеоново, ул.19, No2

Тел.: 02/ 961 34 00 Моб.: 0878 787 787               

E-mail: hotel_atlantic@abv.bg

www.atlantic-bg.com

 


Оценки и мнения

Оценете фирмата
0.00 (Базирана оценка от 0 мнения)
  • Цена
  • Качество

Бъди първия дал мнение за Атлантик Панорамен Ресторант