FACE Bar & Dinner


Ресторант FACE Bar & Dinner е разположен сред прекрасна природа и кристален въздух в подножието на Люлин планина. Ще се радваме да бъдем домакини на вашия сватбен ден, споделяйки тези прекрасни най-силни емоции заедно с вас, вашите близки и приятели.

 Превърнете вашия сватбен ден в най-запомнящото се, изпълнено с магия и красота събитие. За истинска празнична обстановка на сватбеното тържество има възможност да бъде организирана красива церемония сред уюта на цветната градина към ресторанта, включваща сватбена украса, нежна музика и коктейл.

 Кухнята на ресторант FACE Bar & Dinner комбинира пресни продукти, ароматни подправки и различни европейски кухни… И ви поднася завладяващо вкусни ястия, галещи сетивата ви.

За сватбения ви ден можем да подготвим индивидуално меню според вашите предпочитания.
За вашата сватбена вечеря предлагаме различни варианти за провеждането ѝ:

  • Ресторант етаж 1 с възможност за настаняване до 90 човека;
  • Ресторант етаж 2 с възможност за настаняване до 150 човека;
  • Градина с възможност за настаняване до 180 човека.

За най-малките гости на вашето сватбено тържество разполагаме с детски кът, с изглед към вътрешната част на ресторанта и към градината, в който нашите обучени аниматори ги забавляват и се грижат за тях.

 За настаняването на вашите гости FACE Bar & Dinner предлага 6 уютни двойни стаи с тераса и гледка към светлините на нощна София. Нощувката за младоженците е комплимент от нас.

 Можете да разчитате на нашето съдействие, за да превърнем този ден в най-щастливото преживяване за вас младоженците и всички ваши гости.

 Оставаме на разположение за допълнителни въпроси и изготвяне на индивидуална оферта.

Открит Капацитет: 180 

Закрит Капацитет: 240

Паркинг места: 50

Стаи: 6 двойни стаи