HOTEL "GRAMI"


В жизнения път на повечето от нас настъпва мигът, когато взема решение да сподели живота си с точно определен човек. Влюбени, преизпълнени с емоции и едни от най-красивите чувства, ни се иска тези моменти да не свършват...

Новооткритият ресторант Грами предлага съвременна обстановка, приятна атмосфера, интериор в неутрални тонове и качествено обслужване, които го превръщат в чудесно място за провеждане на Вашето сватбено тържество.

Ресторантът разполага и с допълнителна зала, така че да обслужи нуждите на по-многочислени сватби или да се превърне в приятно място за настаняване на най-малките гости.

В комплекса се намира светла зала над основния ресторант с прекрасна обширна тераса, изключително подходяща за провеждане на изнесени ритуали, както и уелкъм дринк.

Екипът на хотел Грами ще се погрижи да осигури отличен сервиз, качествена храна, както и основните дребни детайли, свързани с провеждането на сватбено тържество, съобразено с българските традиции и култура при посрещане на младоженците.

Предлагаме богато разнообразие от менюта, така че да отговорят на широка аудитория от предпочитания и вкусове.  За младоженците предоставяме безплатно настаняване в сватбената нощ в хотел Грами, паркинг за 10 автомобила без заплащане на такса, внасяне на свой алкохол, както и дегустация на подбраното меню.

За всичко необходимо, което не бихме могли като екип да предоставим и имате нужда от нашите препоръки, ще Ви свържем с нужните професионалисти, за да мине денят, в който си казвате „ДА“, както винаги сте мечтали.

Повече информация може да получите като ни пишете на имейл restaurant@gramihotelsofia.com или се свържете с нас  на телефон 0894 521 535.


 


Оценки и мнения

Оценете фирмата
5.00Отлично (Базирана оценка от 2 мнения)
  • Цена
  • Качество

User no photo-  12.07.2018  -

Лили Динчева-Вогъл

Избирането на Хотел “GRAMI” за нашено сватбено тържество беше едно от най-добрите решения, които направиме за сватбения ни ден! Безрезервно препоръчвам Хотел “GRAMI” на всяка бъдеща булка! На другия ми коментар има детайли за сватбения ми ден в хотел “GRAMI”

User no photo-  12.07.2018  -

Лили Динчева-Вогъл

Хотел “GRAMI”, надхвърли очакванията ми за ресторант за сватбено тържество. Бях приятно изненадана от нивото на професионализм, качеството и упорита работа на персонала по време на планирането и на деня на сватбата както и за настаняване на гостите ми. Всички, с които работих в Хотел “GRAMI”, бяха толкова мотивирани, колкото и аз, да направят денят ми уникален и успешен. Моите гости и аз сме благодарни за техните изключителни усилия! Долу има подробности на нещата, които хотелът направи за мен: ПЛАНИРАНЕ НА СВАТБАТА: Работих с Ралица (мениджър продажби мероприятия в Хотел "Грами"), която свърши невероятна работа да отговоря бързо на моите имейли, адресирайки всички притеснения, които имах, както и провеждането на няколко видеообаждания с нас (планувах сватбата си от чужбина). Колкото повече работих с нея толкова повече се уверявах че мога да разчитам на нея на 100%! ХРАНА: Главният готвач Валери, свърши страхотна работа при приготвянето на невероятно вкусна храна, включително хапки за предятсия, три курса меню, както и бар от плодове и сирена. Всичко беше представено по един изключителен начин и всичко беше изядено до края на нощта! Валери положи голяма грижа да работи с нас и да ни предостави богат избор, както и да приспособи всички искания на нас и нашите гости. ДЕКОРАЦИЯ: Хотел “GRAMI” беше страхотен да се съгласи една седмица преди сватбата ми да направи цялата сватбена украса за мен (първоначално имах агенти за украсата, но трябваше да прекратя договора си с тях поради липса на комуникация). Елена надмина и най-големите ми очаквания в създаването на сватбената украса и се влюбих в стилния и красив начин, по който тя украси основната маса (поради късната молба, бях се отказала да направя нещо по-специално от останалите маси - Каква чудесна изненада!) СВАТБЕН ДЕН: Първо имахме Welcome Drinks в Sky Bar (7-ми етаж). Рецепцията се премести в ресторанта на 2-ри етаж. Сватбата беше около 70 гости, които се побраха удобно и на двете места. Всички сервитьори носеха професионално облекло, което добави класа и стил на свадбата. Целият персонал беше изключително любезен и отзивчив на нашите молби в деня ни. НАСТАНЯВАНЕ НА ГОСТИ: Имах над 15 гости от Америка, Германия и България, които си взеха стаи в хотела по време на мероприятието. Хотелът ни даде много добра отстъпка и беше много отзивчив и бърз в настаняването на гостите. Гостите ми бяха изумени от прекрасното гостоприемство, приятелско настроение и невероятната закуска в хотела.