Crowne Plaza
Kempinski Hotel Das Tirol - първият хотел на „Кемпински” в Австрия

Kempinski Hotel Das Tirol - първият хотел на „Кемпински” в Австрия

 


 


Веригата „Кемпински” подписва договор за управление на пет-звезден хотел в Кицбюел

Женева/Йохберг, 9 август, 2011. Любителите на зимните спортове, туризма, голфа и спа преживяванията, вече могат да помислят за една нова дестинация: първият хотел на „Кемпински” в Австрия, Kempinski Hotel Das Tirol, ще отвори врати точно навреме за наближаващия зимен сезон.

Член на алианса „Най-добрите хотели в света” (Leading Hotels of the World), както и представящ един от водещите спа центрове, хотелът се очаква да бъде реновиран през остатъка от лятото и да бъде открит на 7 декември 2011 г.

"Гордеем се с новото допълнение към нашето портфолио, което подчертава стратегията ни за експанзия в Европа", заяви Рето Витвер, Президент и главен изпълнителен директор на "Кемпински".
Рупърт Симоне, Регионален вицепрезидент на веригата, изрази увереност, че хотелът ще се превърне в изключително успешно начинание: "Районът Кицбюел е сред най-атрактивните в Алпите, което със сигурност ще привлече вниманието на потенциални гости. Обновената сграда, съчетаваща елементи от нов дизайн, и високите стандарти на обслужване на „Кемпински” ще отразяват опита на веригата по отношение на луксозните алпийски дестинации. "

Хотелът затвори за реновация в началото на август 2011 г. и ще претърпи промени в интериора и оборудването, за да отговаря на стандартите на „Кемпински”. Консултантската фирма Herbert Günther ще ръководи ремонта и постигането на новия дизайн в алпийски стил.

Kempinski Hotel Das Tirol ще предлага 148 елегантни стаи и апартаменти с панорамни гледки към спиращите дъха околности. Комплексът ще включва и единадесет ексклузивни резиденции „Кемпински” на площ от  100 m2 до 250 m2.

Един от многото акценти на този нов хотел е близостта му до ски пистите, което го превръща в идеално място за семейни почивки. Голфърите със сигурност ще оценят четирите голф игрища с висока класа в Кицбюел, както и 30 други в околността. Магазин ще предлага внимателно подбрани спортни облекла, както и оборудване за ски и колоездене под наем, а ски училище ще допълва невероятните услуги и материална база на хотела.

Уелнес центърът на хотела на площ от 3,600 m2 ще отвори под името „Kempinski - The Spa” и ще предлага продукти и уникални терапии, създадени да лекуват и да носят баланс на тялото и ума. Центърът ще разполага със сладка и солена вода, вътрешен и външен плувни басейни.  

Основният ресторант, където ще се сервират закуска и вечеря, ще събира около 180 гости, докато по-малкият специализиран ресторант ще предлага 40 места. Хотелът ще разполага и с бар с уютна камина на първия етаж и сладкарница, предлагааща местни сладки изкушения.

Малките гости със сигурност ще харесат детския клуб „Кемпински”, разположен на две нива, където ще могат свободно да играят и да се забавляват.

В хотела ще намерите и добре оборудвана конферентна и банкетна база на площ от 800 m2 за приблизително 420 души.

Вече можете да резервирате лимитиран специален пакет, създаден по случай откриването на Кемпински Тирол, който включва нощувка в двойна стая Супериор със закуска в периода 7 – 25 декември 2011 г., като цените започват от 200 евро на нощ. Настаняването в по- висока категория стая е според заетостта. За резервации, моля, посетете www.kempinski.com/tirol, или се свържете с хотела по електронната поща на reservation.tirol@kempinski.com или на телефон +43 5355 50100.


За Кемпински:
Създадена през 1897 г., веригата „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от ексклузивността и индивидуалността на отделните хотели във веригата.

В момента портфолиото на „Кемпински” включва 64 пет-звездни хотела в 27 страни и продължава да  добавя нови в Европа, Близкия Изток и Азия. Всеки нов хотел отразява силата и успеха на бранда, без да губи от своята собствена богата индивидуалност.

Портфолиото на веригата включва исторически сгради, градски лайфстайл хотели, невероятни курорти и престижни резиденции, като всеки нов член въплъщава качеството, което гостите очакват от „Кемпински”, съчетано с културните традиции на съответния регион.
„Кемпински” е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели.


За повече информация:
Kerstin Heinen • Director Corporate Communications • Kempinski Hotels
c/o Hotel Adlon Kempinski
Unter den Linden 77 • 10117 Berlin • Germany
Tel +49 30 2261-1942
kerstin.heinen@kempinski.com • www.kempinski.com/press


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Kempinski Hotel Das Tirol - първият хотел на „Кемпински” в Австрия