Crowne Plaza
Best Western Premier Sofia Airport Hotel -Получете сега 15% отстъпка от сватбените куверти

Best Western Premier Sofia Airport Hotel -Получете сега 15% отстъпка от сватбените куверти

 

Мечтаете ли вашата сватба да е като полет над облаците - изпълнена с щастие и красота? Ние вярваме, че тя трябва да бъде точно такава, каквато си я представяте! Всяка история за любовта е уникално приказна и сме нетърпеливи да се запознаем точно с вашата. Да изслушаме желанията ви, да обърнем внимание на всеки малък, но важен детайл и с много любов да планираме всеки етап от най-вълнуващия ви ден.

Ето и някои от ключови моменти от СВАТБАТА:

Посрещане на гостите:

Разполагаме с голям паркинг, където гостите ви могат да оставят своите автомобили напълно безплатно. Ще се погрижим да се почувстват добре дошли, да вдигнат "тост" за новото ви начало и да и настроят за незабравимата вечер, като им поднесем Welcome drink.

Изнесен ритуал:

При нас, в Best Western Premier Sofia Airport Hotel изнесената брачна церемония ще има специален чар! Да си кажете заветното "ДА" под нашия стъклен покрив, където небето е единствената граница, ще се превърне в един от на-милите ви спомени. Там е идеалното място за поставяне на красива арка и столове за гостите, за да виждат как магията се случва "от първия ред". 😉

Сватбено тържество

Следва да отпразнувате това, че вече сте едно семейство - едно цяло, по подобаващ начин! Нашата просторна зала Heathrow позволява атмосферата и декорацията на празника ви да бъдат адаптирани спрямо вашите представи, желания и вкус. На нас можете да разчитате за подсигуряването на базова украса - разполагаме с покривки, калъфи за столовете, свещници и огледала. И разбира се, не на последно място, гарантираме безупречно професионално обслужване и отношение от нашия опитен екип.

Бонус идея: За да бъде още по лично празненството ви, можете да се възползвате от мултимедийното ни оборудване и подбрани ваши кадри да се въртят на големия екран в залата.

❥ Нощувка

След като партито приключи, не е нужно да мислите за нищо друго, защото за вас, като младоженци, подсигуряваме безплатна романтична нощувка в апартамент. На сутринта ще ви поглезим с чудесна закуска, поднесена в леглото. А за настаняване на гостите ви, предлагаме преференциални цени.

Нямаме търпение да се срещнем с вас, мили младоженци, и да бъдем част от вашия полет на любовта! Oт подготовката, избора на меню, подредба на залата, до големия ден, ще ви съдействаме, с трепет ще преживеем емоциите ви и ще положим всички усилия, за да можете безгрижно да се насладите на всеки миг.

Изберете Best Western Premier Sofia Airport Hotel за вашия сватбен ден и нека "пътешествието" започне!

 

 


Коментари

Коментирай
Бъди първия дал мнение за Best Western Premier Sofia Airport Hotel -Получете сега 15% отстъпка от сватбените куверти