6 съвета как да разположите гостите си

6 съвета как да разположите гостите си

 Вашата сватба е ден, в който на едно място събирате родители, роднини и приятели. Това означава различни възрасти, интереси, теми за разговор и още множество сходства или различия между поканените. В следващите редове ще Ви помогнем с отговорната задача по правилното разпределение на вашите близки и приятели.

...

Прочети
20 съвета за избора на сватбена торта

20 съвета за избора на сватбена торта

След самата булка, тортата обикновено е вторият важен център на вниманието на сватбения прием. Дните на традиционната торта са отдавна изтекли – сега тя може да бъде с всякакъв размер, форма и вкус, които отговарят на желанията на сърцето ви. Каквото и да изберете, вашата торта трябва да отразява вашия вкус, личност и да допълва избора на храна на тържеството.

 

...

Прочети
Цветовете на 2017

Цветовете на 2017

Планирате сватба през 2017 година? Искате да бъдете в крак с модата? Кои са най – модерните цветови комбинации за тази година? Днес Ви представяме някои от топ тенденциите за новата година. Вижте и сами преценете дали Ви допадат, а може би някоя от тези тематики е била Вашата първоначална идея за сватбения ден?

...

Прочети
Цветовете за Вашата сватба

Цветовете за Вашата сватба

Все по –често традиционният бял цвят за сватбения ден, е изместен и допълван от различни цветови гами, създавайки конкретна сватбена тема – това са малки детайли в дрехите, букетите, аксесоарите, аранжировката и сватбената декорация. Избраните цветове имат различна символика – те могат да олицетворяват връзката между младата двойка, техните характери или просто да са техните л...

Прочети
Булчинският букет

Булчинският букет

Запитвали ли сте се някога каква е ролята на булчинския букет и защо на всяка сватба, булката държи в ръцете си цветя? А какви трябва и не трябва да бъдат самите цветя? Днес ще ви разкажем малко повече за булчинския букет и как да направим правилният избор в сватбения ден.

...

Прочети